Energie zuinig wonen

Op 13 oktober j.l. vond er een thema-avond Energie Zuinig Wonen plaats. Eén van de sprekers op die avond was Berend van Bon. Hij heeft gesproken over de maatregelen die hij heeft genomen om energie zuiniger te wonen. Berend heeft een deel van zijn presentatie ter beschikking gesteld om de informatie met u te delen. Uit de sheets blijkt dat de aanschaf van een HR-ketel beduidend rendement oplevert. Uiteraard zijn er vele andere maatregelen die ook kunnen bijdragen aan het energie zuiniger maken van uw woning. Klik daarvoor op onze “Kluswijzers”.

Sheet van Berend van Bon: Gas

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Energie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.