Fotowedstrijd

Tijdens het geslaagde Nieuwjaarsfeest is er een fotowedstrijd uitgeroepen met als thema “Hoe ziet jouw Hart van de Weezenhof eruit?”. Iedereen kan meedoen: jong, oud, amateur, of professioneel. De inzendingen worden beoordeeld door een voor de gelegenheid samengestelde jury bestaande uit: Noa Bijl, Josephine Rutjes-Span, Erik Cornelissen en Martin Salden. Stuur je foto in vóór 1 maart a.s. De winnende foto wordt tijdens de ALV op donderdag 10 maart bekend gemaakt en zal als openingsfoto op deze website gepubliceerd worden. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Kijk voor extra informatie op het tabblad “Fotowedstrijd” of klik op onderstaande link.

Flyer fotowedstrijd

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in BHW. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.