Rogier Kristel winnaar fotowedstrijd!

Rogier Kristel heeft de winnende foto gemaakt van onze fotowedstrijd “Hoe ziet jouw HART van de Weezenhof eruit?”. Met veruit de meeste punten veroverde zijn foto de eerste plaats. Tijdens het BHW Café werd Rogier door de aanwezigen gevraagd of hij dezelfde plek in verschillende seizoenen wil fotograferen. En dat vond hij gelukkig ook een leuk idee! Houdt de website het komende jaar dus goed in de gaten voor een mooi overzicht van het wisselen van de seizoenen in de wijk. Tevens dank aan een ieder die ook zijn of haar foto heeft ingestuurd; de jury heeft genoten.

Winnende foto

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in BHW. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.