Koffers, reistassen en grote rugzakken gevraagd

Onze buurtgenoot Wilma Velzen is naarstig op zoek naar koffers, reistassen en grote rugzakken. Zoals je weet komt er spoedig een einde aan de tijdelijke opvang van vluchtelingen op Heumensoord. Alle vluchtelingen zullen de komende weken op andere plekken in Nederland worden ondergebracht. Voor hun reis hebben zij koffers, reistassen en/of grote rugtassen nodig. Heb je nog een koffer in een hoekje welke staat te verstoffen? Geef hem dan een goede nieuwe bestemming en neem contact op met Wilma. Zij en de voor haar niet anonieme vluchteling zijn er reuze blij mee. Je kunt contact opnemen met Wilma via velzen_wilma@hotmail.com, het goed zelf langs brengen op 3254 of een afspraak maken zodat Wilma het bij je komt ophalen. Doe ook mee!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Prikbord. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.