Uitnodiging Natuurwandeling

Op zaterdag 21 mei a.s. vindt onze jaarlijkse natuurwandeling weer plaats. Hans-Cees Speel neemt je in twee uur tijd mee door de Hatertse- en Overasseltse Vennen. Tijdens de wandeling vertelt hij over de geologie, biologie en de grafheuvels in het gebied. Verzamelen om 14:00 bij kaasboerderij De Diervoort. Na afloop, rond 16:00, kunnen we gezamenlijk nog een drankje gaan drinken bij De Eikenhorst (op eigen kosten). Deelname graag vooraf opgeven via bhwweezenhof@gmail.com. De wandeling gaat door bij een minimale deelname van 10 personen. Zie ook onze flyer; klik op onderstaande link. Tot de 21e mei?

Uitnodiging natuurwandeling 2016

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Natuurwandeling. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.