Geslaagde Tuinenschouw 2016

Afgelopen donderdag vond de jaarlijkse Tuinenschouw plaats. Het werd wederom een mooie en gezellige avond. Alle deelnemende huishoudens nogmaals hartelijk dank voor jullie gastvrije onthaal! Nagenieten kun je nu met de foto’s die op onze Facebook-pagina beschikbaar zijn gesteld door Rogier Kristel

.2016-06-09 BHW Tuinenschouw 3

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Tuinenschouw. Bookmark de permalink .

2 reacties op Geslaagde Tuinenschouw 2016

 1. Martin Salden zegt:

  En wat als je geen Facebook pagina hebt? Hoe kan ik dan toch de foto’s bekijken? Martin.

  Like

  • bhwweezenhof zegt:

   Op het moment is het enkel mogelijk om foto albums op onze Facebook-pagina te bekijken. Het üploaden van foto’s op Facebook gaat vele malen sneller dan op de website. In verband met het vrijwillige karakter van de werkzaamheden van bestuursleden betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden waar tijd aan besteed wordt. Het bereik van Facebook is op dit moment nog vele malen groter dan de website. Wanneer er in de toekomst meer tijd aan de website besteed kan worden, door bijvoorbeeld een nieuw bestuurslid sociale media, kunnen er ook andere keuzes gemaakt worden. Het bereik van de website kan dan wellicht ook vergroot worden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.