Bomenkap in Vogelzang recent hervat.

Eind augustus, begin september is de bomenkap in Vogelzang hervat. Dankzij het warme en droge weer van de laatste weken, was het mogelijk met zwaar materieel het bos weer in te gaan en de werkzaamheden te hervatten die in het najaar van 2015 zijn gestart. Het lijkt erop dat inmiddels de grote bomen zijn gekapt en afgevoerd. Er ligt nog het nodige kleinhout en wellicht dat er dit najaar ook wat nieuwe aanplant wordt aangebracht als de percelen weer ‘op orde’ zijn. Als dat gebeurd is, kunnen de paden hersteld worden en hebben we weer een prachtig bos bij onze wijk.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.