Thema-avond 21 november over Zorg Samen Buurt

Op dinsdag 18 oktober van dit jaar stond onze thema-avond gepland. Om deze avond goed voor te bereiden hebben wij hem moeten verplaatsen naar maandagavond 21 november van 20-21.30 uur in de Prins Clausschool, Weezenhof 4002. Aansluitend is er natuurlijk weer BHW-café om elkaar te ontmoeten in informele sfeer.

Thema van deze avond is de Zorg Samen Buurt : Hoe maken wij samen een buurt waar mensen prettig oud kunnen worden? Iedereen is welkom op deze avond, maar we richten ons allereerst op de leden die vallen in de leeftijdscategorie 60+. Zij krijgen in november van ons nog een persoonlijke uitnodiging aangereikt. Met deze leden willen wij op 21 november brainstormen over de vraag: “Wat denkt u nodig te hebben om op den duur zelfstandig en prettig in uw eigen huis en in deze buurt te kunnen blijven wonen?” Ook vragen wij hen om na te denken over hun eigen bijdrage daaraan en hopen we die avond een werkgroep te starten die dit thema verder vorm gaat geven.

Wij denken met dit thema aan te sluiten bij de huidige ontwikkelingen en de behoeften van een deel van onze leden. Voor meer informatie zie het filmpje http://www.vgz.nl/gelukkig .

Het bestuur

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Zorgsamenbuurt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.