BHW Zomerfeest geslaagd

Zaterdagmiddag 20 mei was het BHW Zomerfeest. Het weer liet ons niet in de steek, er werden 6 prachtige baksels ingebracht voor “Heel het Hart van de Weezenhof bakt” én met smaak opgegeten. De wisselbeker ging naar twee jeugdige leden, die prachtige kleurige pepernootgebakjes hadden gemaakt.

Er werden 4 boeiende workshops aangeboden die geslaagd waren, al liet de belangstelling voor sommige workshops wat te wensen over. Er bleken nog veel sportverenigingen die middag wedstrijden te hebben. Wellicht is komend jaar de zondag een geschiktere dag.

Voor het BHW café vanaf 16 uur was goede belangstelling, zodat jong en oud elkaar konden ontmoeten en samen genieten van een drankje en een hapje in de late namiddagzon. Al met al toch weer een geslaagde activiteit.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Zomerfeest. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.