Nieuwjaarsfeest BHW op 21 januari 2018 matig bezocht

Op zondagmiddag 21 januari j.l. hebben we weer ons Nieuwjaarsfeest gehouden. Dit keer in de huiskamer van de ZorgSamenbuurt (KION gebouwtje 81e straat) omdat het gebouw van de scouts die zondag bezet was. Beter bereikbaar met de huidige natte paden in het bos, maar wellicht ook iets minder sfeervol. Natuurlijk was het geanimeerd en waren er vele bekende gezichten. Bij het vuur buiten konden de kinderen weer hun marshmallows smelten bij een beker warme chocomel.

Het was voor velen een bekende speelomgeving met goed weer. Binnen vonden boeiende (kennismakings)gesprekken plaats bij een glas glühwein en wat hartige hapjes. Onze voorzitter Erik Cornelissen hield z’n maidenspeech en keek terug op 2017 en vooruit naar 2018.

 

Maar de opkomst viel ons wat tegen, ongeveer 50% van die van de laatste twee jaar. Graag gaan wij met u in gesprek over de reden daarvan. Laat het ons weten als u goede tips heeft!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.