Prachtig Zomerfeest BHW

Afgelopen zaterdag 2 juni was het een drukte van belang op het BHW Zomerfeest. De stormbaan trok veel kinderen, er werd gekrijt en bellen geblazen. Een echt waterpistolengevecht vond plaats achter de klimmuur. Door sponsoring van de vereniging werden tal van kinderen fantasievol geschminkt door Noa Bijl en er kwam zelfs een echt paard langs, waarop een aantal kinderen heeft kunnen rijden!

 

 

De ouders waren ook goed vertegenwoordigd en vonden elkaar voor een ontmoeting met bekende en nieuwe bewoners. Er werd smakelijk gegeten en gedronken tijdens het BHW café en de barbecue, want het weer werkte mee!

Leuk dat je van veel wijkbewoners zo’n middag hoort dat ze deze activiteit erg waarderen. Dank voor ieders bijdrage daaraan!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Zomerfeest. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.