De Ledenvergadering op 12 maart 2019

De Algemene Ledenvergadering van de BHW is dit jaar gehouden in onze huiskamer en het was daar op dinsdagavond 12 maart gezellig druk. Onze huidige voorzitter Erik Cornelissen heeft zijn werkzaamheden beëindigd vanwege een verhuizing binnen de Weezenhof, maar buiten ons complex huizen. Willem Hellebrand, werkzaam geweest in de gezondheidszorg en woonachtig in de 80e straat is hem opgevolgd.

 

We concluderen dat we een kleine groep direct betrokkenen hebben, maar dat veel meer bewoners gebruik maken van onze activiteiten van de laatste jaren. En dat zijn er best veel, waar we trots op zijn (zie de Activiteitenkalender) Dat de gemeente dit ook waardeert, blijkt uit de opnieuw toegekende subsidie voor de huur van onze huiskamer. We volgen met belangstelling de ontwikkelingen rond het Huis van Weezenhof, maar blijven voorlopig zorgdragen voor het behoud van het besloten karakter van tal van succesvolle activiteiten binnen onze vereniging.

De Presentatie en Notulen zijn te vinden via Documenten 2019.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in BHW. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.