We mogen weer fietsen

De fietsclub van de BHW gaat weer van start. Na een lange corona pauze kunnen we nu weer in groepsverband een buitenactiviteit organiseren, en de eerste activiteit die we organiseren is het samen fietsen op de woensdagmorgen, om de twee weken. We hanteren hetzelfde recept als afgelopen jaren. We starten om 10.00 uur bij het Huis van Weezenhof. Na ongeveer een uur fietsen is er een koffiepauze, voorlopig alleen op het terras, en een toiletpauze. Na de koffie fietsen we verder en we zullen tussen 12.30 uur en 13.00 uur weer terug in de Weezenhof zijn. Kees Teeken zet de tochten uit, de afstand is ongeveer 25 km. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Kees Teeken, per email naar het volgende adres k.teeken@gmail.com. De maximale groepsgrootte is 15 personen. Dus, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Ik hoop dat er al velen van jullie 1 of 2 keer gevaccineerd zijn en het weer aandurven om samen met buurtgenoten een fietstocht te maken. Overigens de RIVM regels blijven van kracht: 1.5 meter afstand en op het terras maximaal 2 personen per tafel. De eerste keer dat we weer gaan fietsen is komende woensdag 26 mei. Wil degene die zich bij mij opgeeft voor de fietsclub ook vermelden of hij of zij komende woensdag al meefietst. Zoals gezegd, de start is om 10.00 uur bij het Huis van Weezenhof. De route is een verrassing.

Met sportieve groet en hopelijk tot woensdag, Kees Teeken

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.